قیمه و قورمه نذری، عدس پلوهای پرکشمش و زعفرانی، آش رشته و شله قلمکار و کلی غذاهای رنگارنگ دیگر بهجای خود، اما باید قبول کرد لذت خوردن یک عدسی گرم با گلپر و آبلیمو در کنار تکهای نان بربری داغ آنهم پساز یک زیارت عاشورای دلچسب طعم دیگری دارد.
طرز تهیه عدسی رستورانی و مجلسی به بهترین روش. خوراک عدس بدون سیب زمینی، عدسی شیرازی و کرمانشاهی را در این مقاله مجله آشپزی فودیسم یاد بگیرید.
طرز تهیه عدسی خیلی خوشمزه با پیاز داغ مرحله به مرحله و نکات لذیذ شدن عدسی. عکس مراحل پخت عدسی خوشمزه برای صبخانه و عصرانه و شام.
طرز تهیه عدسی بسیار ساده است. برای تهیه عدسی به عدس، پیاز و ادویه جات نیاز دارید. می توانید عدسی را با رب گوجه فرنگی و یا ساده طبخ کنید.
خوراک عدسی یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که معمولا برای وعده صبحانه سرو میشود و بسیار مقوی است.
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ۲ نوع عدسی را به شما آموزش دهیم.
عدسی یکی از انواع آش های اصیل و سنتی ایرانی است که به عنوان صبحانه سرو می شود. این غذای خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم با موادی مثل سیب زمینی یا قارچ درست کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی سنتی و مرحله به مرحله طرز تهیه عدسی در ادامه با ما همراه باشید.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.