وقتی که پیامبر (ص) با ام سلمه ازدواج نمود دخترش را به خانه او برد. در این خانه بود که حضرت علی (ع) ایشان را خواستگاری نموده و سپس آن حضرت برای زندگی مشترک خانهای تهیه دید. در طبقات الکبری آمده است: چون علی (ع) با فاطمه (س) ازدواج کرد، آن حضرت خانهای تهیه دید که با خانه پیامبر (ص) فاصله داشت و پس از اندکی پیامبر (ص) پیش فاطمه (س) رفت و فرمود میخواهم خانهات را نزدیک خود منتقل کنم. در نهایت به خانهای که متعلق به"حارثة بن نعمان" و نزدیکترین منزل به منزل پیامبر (ص) بود نقل مکان نمودند. آنان در این محل زندگی میکردند تا اینکه خانهای کنار مسجد ساخته شد و حضرت پیامبر (ص) آن را در اختیار علی (ع) و فاطمه زهرا (س) قرارداد و ظاهراً تا پایان زندگی مشترک در آن خانه زندگی میکردند.
خانه حضرت فاطمه (س) از جاهای دیدنی مدینه که در طرف شرق مسجد النبی (ص)، هم رديف ديگر حجره های رسول الله (ص) و در وسط آن ها قرار دارد.
این مکان که قسمتی از آن در تصویر دیده می شود، منسوب به محل زندگی مشترک پیامبر (ص) و همسرش خدیجه و فرزندن گرامیشان حضرت فاطمه (س) بوده است. این خانه مورد عنایت مسلمانان و یکی از بهترین مکان های مکه شناخته می شده است. در نقشه ای که از این خانه در دست است، مصلای رسول خدا (ص) و مولد فاطمه (س) در آن مشخص شده است. متاسفانه این محل توسط دولت سعودی تخریب و ویران گردید
مقاله پیشرو به بررسی اجمالی ماجرای آتش زدن در خانه حضرت زهرا (س) و نحوه تدفین ایشان می پردازد.
خانه حضرت خدیجه، همان خانه وى در مکه بود که با رسول خدا در آن مى زیست و فاطمه زهرا یگانه دختر حضرت خدیجه در آنجا به دنیا آمد.
قم - نمایشگاه کوچه بنیهاشم همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) توسط جمعی از جوانان با طراحی نمایی از باغ فدک، منزل حضرت زهرا(س) و امیرالمومنین(ع) پذیرای عزاداران است.
در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) ماکت خانه این بانوی اسلام در شهرستان نیشابور به نمایش گذاشته شد.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.