رکنا: لبو صفرا را رقیق کرده و باعث میشود به راحتی در کبد و رودهی کوچک جریان داشتهباشد و این به بهبود سلامت کبد کمک میکند.
یکی از خوشمزه های فصل سرما لبو است که با چغندر قرمز درست می شود که طعم بازاری آن فوق العاده است برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه لبو
لبوی پخته یکی از خوراکیهای محبوب در شبهای سرد سال و بهخصوص شب یلداست. پخت لبوی خوشرنگ و شیرین همراه با آب غلیظ نیاز به رعایت نکاتی دارد که در این مطلب به آموزش آن پرداختهایم.
لبو یا چغندر از خواص و فواید بسیاری برخوردار است که در ادامه از تمام این خواص، روش نگهداری، خرید و انتخاب لبو مطلع خواهید شد.
زندگی رنگی | لبو پلو یک غذای قدیمی است که سایه ااش بر سر سفره های ایرانی کم رنگ شده است و کار به جایی رسیده که حتی کسی باورش نمی شود اصلا چنین غذایی وجود دارد. حالا این غذا را به شما آموزش می دهیم تا شما هم امتحان کنید و ببینید این غذا چه صورت و سیرت زیبایی دارد. [node id="30049"] مواد لازم مواد لازم برنج ۳ پیمانه لبوی متوسط ۴ عدد پیاز ۱ عدد نمک و فلفل به میزان لازم آب نصف لیمو زغفران دم کرده ۲ ق.غ [node id="29945"]
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.