دشمن به قذافی فشار آورد و او هم نیروهایش را احضار کرد، به رژیم بعث عراق و شرکای غربی هم اطمینان داد که «ایران هرگز به تنهایی قادر به استفاده از هیچ موشکی نخواهد بود»، از تیم متخصصش خواسته بود که موشک های مانده را غیرعملیاتی کنند.
با شهادت شهید حسن طهرانی مقدم بیم آن می رفت که مسیر توسعه صنعت موشکی لااقل برای مدتی طولانی با وقفه ای سنگین مواجه شود اما روند کار خلاف انتظارات پیشین بود و در طول 9 سال گذشته لااقل 16 دستاورد مهم موشکی به معرض نمایش درآمد.
8 سپتامبر 1944 میلادی روز مهمی برای دنیا بود؛ نخستین موشک بالستیک دنیا در این روز روی لندن فرود آمد و معلوم شد دروازههای جدیدی در فناوری نظامی گشوده شده است. از همین دروازه بود که بشر به فضا رفت!
تهران- ایرنا- شهید حسن طهرانی مقدم متولد محله سرچشمه تهران، جوانی سر به زیر و با ایمان که مانند بسیاری از جوانان نسل انقلاب، پاسداری از نهضت را تکلیف خود دانست و به صف سپاهیان روح الله پیوست و سرباز فرمانده کل قوا شد و در نهایت آتش موشک ها و توپخانه اش بلای آسمانی بعثی ها، منافقین و صهیونیست ها شد.
پس از شهادت حسن طهرانی مقدم به عنوان پدر موشکی ایران، صنعت موشکی چه سرنوشتی پیدا کرده است؟ در این گزارش آخرین دستاوردهای موشکی کشورمان را میخوانید.
ایران بزرگترین زرادخانه موشکی خاورمیانه را دارد؛ با موشکهای با کیفیت بالا، نسخهای از موشک قدر به اعتراف کارشناسان نظامی بینالمللی در رده سریعترین و رادارگریزترین موشکهای دنیا قرار دارد. از فناوری همین موشکها نیز ایران توانست در عرصه فضا بدرخشد و یک نمونهاش اینکه ماهوارهبر «کاوش ۱» و «سفیر» را ساخت و شد نهمین کشور دارنده فناوری ارسال ماهواره به فضا.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.