ایسنا نوشت: رعایت تعادل و تنوع مصرف مواد غذایی؛ کلید تغذیه سالم است و این تعادل را باید در ماه مبارک رمضان نیز در وعدههای سحر، افطار و شام رعایت کرد.
مدتی است ماه رمضان در میان روزهای بلند و گرم تابستان شروع و تمام میشود. ممکن است در این فصل هر روز به مدت ۱۶ ساعت یا بیشتر روزهدار باشیم و باید نکاتی را برای برخورداری از تغذیه و بهداشت سالم رعایت کرد.
میگویند سفره افطار باید ساده باشد و ما هم با آن موافق هستیم. اما در عین سادگی میتوان در چیدن سفره افطار سلیقه هم به خرج دارد.
یک متخصص تغذیه با توجه به شروع ماه رمضان و با اشاره به اهمیت تغذیه سالم به معرفی مواد غذایی که مصرف آنها به هنگام روزه داری سبب بروز مشکلات گوارشی می شود، پرداخت.
رشت - ايرنا - رعايت برنامه صحيح در ايام ماه مبارك رمضان از اهميت ويژه اي برخوردار است تا هم بتوان عادات غذايي غلط را اصلاح كرد و هم از بركات معنوي اين ماه بهره مند شد.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.