جنگنده های برتر دنیا بر پایه مشخصاتی همچون جنگ افزار، سرعت، قدرت مانور و ... انتخاب می شوند و نقش مهمی در میدان های نبرد دارند.
تاکنون 35 عدد از این بمبافکن ساخته شده و تولید این بمب افکن که در دوران شوروی آغاز شد هنوز در روسیه ادامه دارد. نیروی هوایی روسیه هماکنون 16 فروند توپولف 160 را در خدمت رسمی خود دارد.
اقتصاد نیوز:با طراحی شبیه «بال پرنده» خود که آن را برای رادارها تقریباً غیرقابل رویت می سازد، بمب افکن B-2 Spirit در میان دیگر هواپیماهای نظامی ارتش های جهان متمایز بوده و با هزینه بیش از ۲ میلیارد دلاری برای هر فروند، گران قیمت ترین هواپیمای نظامی جهان نیز به شمار می آید.
این روزها جنگندههای فانتوم هواداران زیادی دارند و البته این بحث مطرح است که چرا از بین تمام جتهای جنگندهای که از سال ۱۹۴۵ به بعد ساخته شدهاند، این مدل جنگنده تا این حد محبوب است؟ شاید کمی بحث نوستالژی درباره هواپیمایی مطرح باشد که در روزهای جوانیاش، دنیا را تحت تسلط داشت و یا اینکه آنها مجذوب جنگندهای هستند که تاریخچهای طولانی و رنگارنگ دارد.
چین برای رقابت با F-35 آمریکا و برای نخستین بار در سال 2016 طی نمایشگاه هوایی ژوهای در گوانگدونگ از جت جنگنده جی-20 رونمایی کرد.
گجتنیوز نوشت: امروز میخواهیم به تفاوت هواپیمای سوپرسونیک با هایپرسونیک بپردازیم. کدامیک از آنها سرعت بیشتر و فناوری پیشرفتهتری دارد؟ رکورد سرعت در اختیار کدام هواپیما است؟
بی شک ایران با گامهای خوبی که در صنعت هوانوردی برداشته سرآمد کشورهای منطقه است. به ویژه با طراحی و ساخت هواپیمای جنگی شفق توانایی بالای خود را را به نمایش گذاشته و کارشناسان نظامی را در سراسر جهان، از چنین طراحی برجسته و پیشرفته ای شگفت زده کرد.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.