عکس

عکس گل محمدی رز

عکس گل محمدی

عکس گل محمدی

مشرق نیوز

مشرق نیوز - عکس/ برداشت گل محمدی در قم

با فرارسیدن فصل بهار و شکفتن گل‌های محمدی همه ساله برداشت و گلاب گیری در باغ‌های موقوفه آستان مقدس حضرت معصومه (س) در قم انجام می‌شود.

بوته گل محمدی

بوته گل محمدی - رز دمشقی - رز سوری - نهالستان و گلخانه مازند نهال

نام : بوته گل محمدی – رز دمشقی –  رز سوری   #گل_محمدی از خانواده #گل_رز می باشد و  نماد

معرفی گل محمدی یا گل گلاب

معرفی گل محمدی یا گل گلاب - میهن کاکتوس

معرفی گل محمدی یا گل گلاب آموزشی کاشت هرس نگهداری خاک مناسب بیماری ها و آفت های گل رز محمدی قیمت نهال کاشت در منزل بوی خواص دمنوش بذر قلمه انواع عکس

گل محمدی

گل محمدی - تولید گلاب - گل ها - طبیعت - استوک فوتو - خرید عکس و ...

خرید و فروش عکس ، وکتور ، طرح گرافیکی ، PSD , طرح سه بعدی . تولید گلاب از گل محمدی گلاب به حاصل تقطیر گل‌های سرخ محمدی و از خانواده Rosaceae تازه چیده شده و مخلوط آن با آب تحت روشهای مختلف با شرایط خاص که اسانس اضافی آن از محلول آبکی جدا شده است، اطلاق می‌گردد. گلاب در ایران به دو روش سنتی و صنعتی تولید می‌گردد. تولید سنتی گلاب تولید گلاب به روش سنتی از قدیم‌الایام در ایران مرسوم بوده است. گلاب اولین بار توسط ابوعلی‌سینا استخراج و گوهر گل سرخ یا جوهر گل سرخ نام گرفته است. در تولید سنتی گلاب مقادیر مشخصی از گل محمدی و آب را که به ازای هر کیلوگرم گل یک لیتر می‌باشد در یک دیگ مسی محصول می‌ریزند و سپس درپوش روی دیگر را قرار داده و با تعبیه نمودن واشر لاستیکی مابین دیگ و درپوش دیگ که باعث جلوگیری از نشست بخارات می‌باشد، محکم می‌بندند. روی در دیگ سوراخی وجود دارد که به لوله‌های استیل یا آلومینیومی متصل و سر دیگر لوله به ظرف مسی که پاچ می‌نامند منتهی می‌شود و بخارات حاصل از تقطیر پس از عبور از این لوله در پاچ مسی که در داخل آن آب و یا آب سرد قرار دارد به تدریج سرد شده و گلاب حاصل می‌شود مدت زمان گلاب‌گیری در روش سنتی معمولا 5 تا 7 ساعت می‌باشد و از یک کیلوگرم گل محمدی 1.5 کیلوگرم گلاب بدست می‌آید که 500 گرم اولیه بسیار خوشبو و غلیظ‌تر است. تولید صنعتی گلاب در تولید گلاب بروش صنعتی از ماشین آلات پیشرفته که قطعات آن از استیل زنگ‌نزن می‌باشد، استفاده می‌شود. ابتدا گل محمدی و آب در دیگ‌های استیل قرار گرفته و با حرارت‌دادن غیر مستقیم که معمولا بخار آب می‌باشد، از لابلای مخلوط گل و آب عبور داده می‌شود. مراحل تقطیر انجام و بخارات حاصله در مبردها که دارای لوله آب با جریان آب سرد می‌باشند، خنک و به مایع تبدیل می‌گردند و سپس به مخازن استیل گلاب منتقل می‌شوند. از این مرحله عملیات پاستوریزاسیون و صاف نمودن گلاب شروع می‌گردد و پس از گرم نمودن گلاب تا 80 درجه سلسیوس ، از فیلترهای مخصوص کاغذی یا پلاستیکی بسیار ریز عبور داده شده و سپس در منبع پرکردن بطری‌ها قرار می‌گیرد. گلاب همچنان که داغ می‌باشد به داخل بطری‌های شیشه‌ای یا پلی‌اتیلن که قبلا با آب داغ شسته شده و میکروب‌زدایی گردیده هدایت و پس از دربندی با درب آلومینیومی یا پلاستیکی غیر قابل نفوذ ، بر روی بطری‌ها برچسب‌گذاری می‌شود و در داخل کارتن قرار می‌گیرند. در روش صنعتی با توجه به رعایت موازین مختلف در حین تولید و بسته‌بندی، گلاب حاصله از نظر ویژگی‌های فیزیک و شیمیایی و میکروبی مطابق استاندارد خواهد بود. عطر گل محمدی بصورت لایه زرد رنگ و چرب مانند ، سبک ، ، غیر محلول و نیمه جامد با توده کریستالی در حین تقطیر بر روی سطح گلاب قرار می‌گیرد. ویژگی فیزیکی و شیمیایی گلاب گلاب باید از آب کاملا بهداشتی تولید گردد. گلاب باید کاملا زلال ، بیرنگ ، بدون سرد و رسوب و فاقد ذرات خارجی باشد. دارای بوی مطبوع گل سرخ ، مزه مایل به تلخی ، فاقد بوی پختگی و ترشیدگی و دارای طعمی مطبوع و مختصری مایل به تلخی باشد. میزان اسانس گلاب حداقل 12 میلی گرم در 100 سانتی‌متر مکعب باشد. عدم استفاده از اسانس‌های تقلبی و سنتزی در تولید گلاب. مطابق بودن گلاب با فاکتورهای PH ، وزن مخصوص ، عدد اسیدی ، عدد استر ، عدد اکسیداسیون و الکل اتیلیک طبق استاندارد ملی ایران. از بطری‌های شیشه‌ای شفاف نو ، استریل شده و بدون حباب هوا و یا ظروف پلاستیکی پلی اتیلن که جهت مصرف مواد غذایی مناسب باشد استفاده شود. از درب غیرنفوذ آلومینیومی و یکبار مصرف استفاده شود. دارای برچسب مناسب حاوی درج اطلاعات شامل: نام کالا ، میزان اسانس ، تاریخ تولید و انقضا ، حجم بطری ، سری ساخت ، نام و نشانی تولید کننده باشد. از کارتن‌های مناسب و مقاوم جهت بسته‌بندی استفاده شود و نوع بسته‌بندی و شکیل باشد. ویژگی‌های میکروبیولوژی گلاب گلاب باید قبل از بسته‌بندی و عرضه به بازار کاملا پاستوریزه و میکروب‌زدایی شود و آزمون هفت فاکتور میکروبی زیر جهت مطمئن بودن و هماهنگی با استانداردهای ملی برای آن انجام می‌شود. شمارش کلی باکتری‌های هوازی فروفیل باکتری‌های کلیفرم استرپتوکک‌های گروه D لانسفید پزودومونای آئروژینوزا کلستریدیوم‌های احیا کننده سولفیت کپک‌ها مخمر‌ها مصارف گلاب گلاب با طبیعت گرم در صنایع غذایی و در تهیه شربت‌ها ، خوشبو نمودن شیرینی‌جات و در صنایع دارویی و آرایشی در خوشبو نمودن تعدادی از داروها و پمادها بکار می‌رود. در طب سنتی از گلاب جهت دفع دل‌درد شدید و از مخلوط گلاب و نبات برای تقویت اعصاب معده و رفع درد معده ، خونریزی و از مخلوط گلاب و سرکه جهت شتسوی دهان استفاده می‌شود. بوییدن و مالیدن گلاب به بدن باعث معطر شدن و ایجاد نشاط و تقویت اعصاب ، قلب ، حواس و رفع سردرد می‌گردد.

جدیدترین عکس دسته گل رز قرمز برای پروفایل 2022 زیبا + تصاویر

جدیدترین عکس دسته گل رز قرمز برای پروفایل 2022 زیبا + تصاویر

جدیدترین عکس دسته گل رز قرمز برای پروفایل، دسته گل رز قرمز، دسته گل رز برای خواستگاری، عکس دسته گل رز قرمز جدید، دسته گل با رز قرمز ولنتاین

تحقیق درباره گل محمدی و تاریخچه و پیدایش آن | گل محمدی به چند دسته ...

تحقیق درباره گل محمدی و تاریخچه و پیدایش آن | گل محمدی به چند دسته ...

گل محمدی به چند دسته تقسیم می شود؟ تحقیق درباره گل محمدی و تاریخچه پیدایش آن - تحقیق درسی درباره گل محمدی و نیازهای اساسی این گل نحوه رشد و پیدایش گل محمدی

۵ دلیل گل ندادن گل محمدی یا گیاه گلاب

۵ دلیل گل ندادن گل محمدی یا گیاه گلاب - میهن کاکتوس

چرا گل محمدی من گل نمیدهد نگهداری در گلدان 5 دلیل گل ندادن گل محمدی در خانه منزل آبیاری نور کود مخصوص سفیدک و پوسیدگی ریشه ریز شدن گل محمدی من گل نمی‌دهد؟

شاخه غنچه دار گل محمدی یا رز صورتی

شاخه غنچه دار گل محمدی یا رز صورتی - صنعتی - استوک فوتو - خرید عکس ...

10 خواص گل محمدی که نمی دانستید + مضرات گل سرخ

10 خواص گل محمدی که نمی دانستید + مضرات گل سرخ

از خواص گل محمدی چه می‌دانید؟! خواص گل محمدی در طب سنتی و طبع گل محمدی اهمیت بسیاری دارد. در غفاری دایت با طرز تهیه چای گل محمدی ، مضرات گل محمدی و خواص گل محمدی برای لاغری آشنا شوید.

نهالستان و گلخانه مازند نهال

نهالستان و گلخانه مازند نهال

معرفی گل محمدی یا گل گلاب

معرفی گل محمدی یا گل گلاب

اصول نگهداری از گل نیلوفر آبی

اصول نگهداری از گل نیلوفر آبی

شرایط مناسب نگهداری گل پاپیتال یا عشقه

شرایط مناسب نگهداری گل پاپیتال یا عشقه

آموزش نگهداری از گل همیشه بهار

آموزش نگهداری از گل همیشه بهار

عکس دسته گل رز قرمز برای پروفایل

عکس دسته گل رز قرمز برای پروفایل

عکس دسته گل رز قرمز زیبا برای پروفایل

عکس دسته گل رز قرمز زیبا برای پروفایل

دسته گل رز توپی 100 شاخه

دسته گل رز توپی 100 شاخه

دسته گل رز قرمز 70 شاخه

دسته گل رز قرمز 70 شاخه

دسته گل رز قرمز برای پروفایل

دسته گل رز قرمز برای پروفایل

گل محمدی

گل محمدی

گل محمدی

گل محمدی

گل محمدی

گل محمدی

پیج اینستاگرام گل فروشی آنلاین VIP Shop

پیج اینستاگرام گل فروشی آنلاین VIP Shop

خرید گیاه سانسوریا

خرید گیاه سانسوریا- گلفروشی آنلاین VIP Shop

چرا گل محمدی من گل نمی‌دهد؟

چرا گل محمدی من گل نمی‌دهد؟

5 دلیل گل ندادن گل محمدی

5 دلیل گل ندادن گل محمدی

اصول نگهداری از گل نیلوفر آبی

اصول نگهداری از گل نیلوفر آبی

آموزش نگهداری گل ساعتی

آموزش نگهداری گل ساعتی

بهترین خاک برای گل کاغذی چه خاکی است؟

بهترین خاک برای گل کاغذی چه خاکی است؟

خواص گل محمدی در طب سنتی

خواص گل محمدی در طب سنتی

طرز تهیه چای گل محمدی

طرز تهیه چای گل محمدی

مضرات گل محمدی

مضرات گل محمدی

خواص گل محمدی برای لاغری

خواص گل محمدی برای لاغری

عضویت در خبرنامه

رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.