عسل _ یک قاشق غذاخوری بیسگوییت گرد ساده_ یک بسته (مارکش فرقی نداره فقط گرد باشه من از ساقه طلایی استفاده کردم) شکلات تخته ای _۱۵۰ گرم سه قاشق غذاخوری روغن مایع ژله ی الوورا_یک بسته یک سوم پیمانه آب معمولی طرز تهیه: آب رو روی ژله بریزید و پنج دقیقه صبر کنید سپس روی حرارت بنماری بگذارید و مدام هم بزنید تا ذرات ژله کاملا حل شود (حدود ۲۵ دقیقه) حالا عسل را اضافه و مخلوط کنید وبعد از روی حرارت بردارید دو سه دقیقه صبر کنید بعد با همزن بزنید تا فرم بگیرد بعد داخل قیف با ماسوره ی ساده بریزید تو این مرحله باید سرعت عمل داشته باشید چون زود سفت میشه سپس روی بیسکوییت پایپ کنید و بعد یک بیسکوئیت دیگر روی ان قرار دهید سپس حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید شکلات تخته ای و روغن مایع را روی حرارت بنماری ذوب کنید بعد بیسکوئیت های آماده را داخل شکلات بزنید و روی پنل فلزی بذارید بعد یکساعت در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.