عکس

عکس های ناب گل

عکس زعفران + عکس گل زعفران (با کیفیت بالا) | ماه چین

عکس زعفران + عکس گل زعفران (با کیفیت بالا) | ماه چین

عکس گل زعفران و عکس زعفران با کیفیت بالا ، سعی کرده ایم از گالری ماه چین زیباترین تصاویر را برای شما انتخاب کنیم. عکس ها مناسب پروفایل هستند

گل های لاله در رنگ های زیبا و متنوع + عکس

گل های لاله در رنگ های زیبا و متنوع + عکس

رکنا: علاقه مندان به گل و گیاه در این مطلب با رنگ های متنوع گل لاله آشنا می شوید.

هفته های ناب / عکس نوشته موفقیت / یک گل به رقابت با گل دیگری ...

هفته های ناب / عکس نوشته موفقیت / یک گل به رقابت با گل دیگری ...

نوشته های مرتبط:عکس نوشته هفته های ناب / عکس نوشته موفقیت / عکس نوشته نیکو…هفته های ناب / عکس نوشته موفقیت / هر شخصی که در شما رشد فکری…هفته های ناب /عکس نوشته موفقیت / گذشته ای که هنوز همراه توست…هفته های ناب / عکس نوشته موفقیت / مدرک گرایی / تخصص گرایی /…هفته های …

عکس پروفایل گل عاشقانه + تصاویر نوشته دار رمانتیک با پس زمینه گل

عکس پروفایل گل عاشقانه + تصاویر نوشته دار رمانتیک با پس زمینه گل

در این قسمت عکس های پروفایل گل عاشقانه به همراه نوشته های رمانتیک و احساسی را آماده کرده ایم. هر کسی با مشاهده گل های زیبا روحیه سر زندگی و نشاط را تجربه می

عکسهای کمیاب پروفایل خدا 2024؛ تصاویر رو ببین و حال و هوای ...

عکسهای کمیاب پروفایل خدا 2024؛ تصاویر رو ببین و حال و هوای ...

56 مدل عکسهای کمیاب پروفایل خدا 1403 دنبال متن های ناب هستی که برای خداست این مطلب برای توست حال و هوای صفحه شخصیتو عوض کن

عکس پروفایل گل عاشقانه + تصاویر نوشته دار رمانتیک با پس زمینه گل

عکس پروفایل گل عاشقانه + تصاویر نوشته دار رمانتیک با پس زمینه گل

گل محمدی

گل محمدی - تولید گلاب - گل ها - طبیعت - استوک فوتو - خرید ...

خرید و فروش عکس ، وکتور ، طرح گرافیکی ، PSD , طرح سه بعدی . تولید گلاب از گل محمدی گلاب به حاصل تقطیر گل‌های سرخ محمدی و از خانواده Rosaceae تازه چیده شده و مخلوط آن با آب تحت روشهای مختلف با شرایط خاص که اسانس اضافی آن از محلول آبکی جدا شده است، اطلاق می‌گردد. گلاب در ایران به دو روش سنتی و صنعتی تولید می‌گردد. تولید سنتی گلاب تولید گلاب به روش سنتی از قدیم‌الایام در ایران مرسوم بوده است. گلاب اولین بار توسط ابوعلی‌سینا استخراج و گوهر گل سرخ یا جوهر گل سرخ نام گرفته است. در تولید سنتی گلاب مقادیر مشخصی از گل محمدی و آب را که به ازای هر کیلوگرم گل یک لیتر می‌باشد در یک دیگ مسی محصول می‌ریزند و سپس درپوش روی دیگر را قرار داده و با تعبیه نمودن واشر لاستیکی مابین دیگ و درپوش دیگ که باعث جلوگیری از نشست بخارات می‌باشد، محکم می‌بندند. روی در دیگ سوراخی وجود دارد که به لوله‌های استیل یا آلومینیومی متصل و سر دیگر لوله به ظرف مسی که پاچ می‌نامند منتهی می‌شود و بخارات حاصل از تقطیر پس از عبور از این لوله در پاچ مسی که در داخل آن آب و یا آب سرد قرار دارد به تدریج سرد شده و گلاب حاصل می‌شود مدت زمان گلاب‌گیری در روش سنتی معمولا 5 تا 7 ساعت می‌باشد و از یک کیلوگرم گل محمدی 1.5 کیلوگرم گلاب بدست می‌آید که 500 گرم اولیه بسیار خوشبو و غلیظ‌تر است. تولید صنعتی گلاب در تولید گلاب بروش صنعتی از ماشین آلات پیشرفته که قطعات آن از استیل زنگ‌نزن می‌باشد، استفاده می‌شود. ابتدا گل محمدی و آب در دیگ‌های استیل قرار گرفته و با حرارت‌دادن غیر مستقیم که معمولا بخار آب می‌باشد، از لابلای مخلوط گل و آب عبور داده می‌شود. مراحل تقطیر انجام و بخارات حاصله در مبردها که دارای لوله آب با جریان آب سرد می‌باشند، خنک و به مایع تبدیل می‌گردند و سپس به مخازن استیل گلاب منتقل می‌شوند. از این مرحله عملیات پاستوریزاسیون و صاف نمودن گلاب شروع می‌گردد و پس از گرم نمودن گلاب تا 80 درجه سلسیوس ، از فیلترهای مخصوص کاغذی یا پلاستیکی بسیار ریز عبور داده شده و سپس در منبع پرکردن بطری‌ها قرار می‌گیرد. گلاب همچنان که داغ می‌باشد به داخل بطری‌های شیشه‌ای یا پلی‌اتیلن که قبلا با آب داغ شسته شده و میکروب‌زدایی گردیده هدایت و پس از دربندی با درب آلومینیومی یا پلاستیکی غیر قابل نفوذ ، بر روی بطری‌ها برچسب‌گذاری می‌شود و در داخل کارتن قرار می‌گیرند. در روش صنعتی با توجه به رعایت موازین مختلف در حین تولید و بسته‌بندی، گلاب حاصله از نظر ویژگی‌های فیزیک و شیمیایی و میکروبی مطابق استاندارد خواهد بود. عطر گل محمدی بصورت لایه زرد رنگ و چرب مانند ، سبک ، ، غیر محلول و نیمه جامد با توده کریستالی در حین تقطیر بر روی سطح گلاب قرار می‌گیرد. ویژگی فیزیکی و شیمیایی گلاب گلاب باید از آب کاملا بهداشتی تولید گردد. گلاب باید کاملا زلال ، بیرنگ ، بدون سرد و رسوب و فاقد ذرات خارجی باشد. دارای بوی مطبوع گل سرخ ، مزه مایل به تلخی ، فاقد بوی پختگی و ترشیدگی و دارای طعمی مطبوع و مختصری مایل به تلخی باشد. میزان اسانس گلاب حداقل 12 میلی گرم در 100 سانتی‌متر مکعب باشد. عدم استفاده از اسانس‌های تقلبی و سنتزی در تولید گلاب. مطابق بودن گلاب با فاکتورهای PH ، وزن مخصوص ، عدد اسیدی ، عدد استر ، عدد اکسیداسیون و الکل اتیلیک طبق استاندارد ملی ایران. از بطری‌های شیشه‌ای شفاف نو ، استریل شده و بدون حباب هوا و یا ظروف پلاستیکی پلی اتیلن که جهت مصرف مواد غذایی مناسب باشد استفاده شود. از درب غیرنفوذ آلومینیومی و یکبار مصرف استفاده شود. دارای برچسب مناسب حاوی درج اطلاعات شامل: نام کالا ، میزان اسانس ، تاریخ تولید و انقضا ، حجم بطری ، سری ساخت ، نام و نشانی تولید کننده باشد. از کارتن‌های مناسب و مقاوم جهت بسته‌بندی استفاده شود و نوع بسته‌بندی و شکیل باشد. ویژگی‌های میکروبیولوژی گلاب گلاب باید قبل از بسته‌بندی و عرضه به بازار کاملا پاستوریزه و میکروب‌زدایی شود و آزمون هفت فاکتور میکروبی زیر جهت مطمئن بودن و هماهنگی با استانداردهای ملی برای آن انجام می‌شود. شمارش کلی باکتری‌های هوازی فروفیل باکتری‌های کلیفرم استرپتوکک‌های گروه D لانسفید پزودومونای آئروژینوزا کلستریدیوم‌های احیا کننده سولفیت کپک‌ها مخمر‌ها مصارف گلاب گلاب با طبیعت گرم در صنایع غذایی و در تهیه شربت‌ها ، خوشبو نمودن شیرینی‌جات و در صنایع دارویی و آرایشی در خوشبو نمودن تعدادی از داروها و پمادها بکار می‌رود. در طب سنتی از گلاب جهت دفع دل‌درد شدید و از مخلوط گلاب و نبات برای تقویت اعصاب معده و رفع درد معده ، خونریزی و از مخلوط گلاب و سرکه جهت شتسوی دهان استفاده می‌شود. بوییدن و مالیدن گلاب به بدن باعث معطر شدن و ایجاد نشاط و تقویت اعصاب ، قلب ، حواس و رفع سردرد می‌گردد.

عکس گل زعفران و مزرعه زعفران

عکس گل زعفران و مزرعه زعفران

گل لاله

گل لاله

عکس نوشته هفته های ناب / عکس نوشته موفقیت / عکس نوشته نیکو کاری . کیش هفتاد و دو ملت همه را سنجیدم آنچه محبوبخدا بود نکو کاری بود

عکس نوشته هفته های ناب / عکس نوشته موفقیت / عکس نوشته نیکو کاری . کیش هفتاد و دو ملت همه را سنجیدم آنچه محبوبخدا بود نکو کاری بود

هفته های ناب / عکس نوشته موفقیت / هر شخصی که در شما رشد فکری معنوی عاطفی و هنری را ترغیب کرده و توسعه می دهد ارزش نگه داشته شدن را دارد

هفته های ناب / عکس نوشته موفقیت / هر شخصی که در شما رشد فکری معنوی عاطفی و هنری را ترغیب کرده و توسعه می دهد ارزش نگه داشته شدن را دارد

هفته های ناب /عکس نوشته موفقیت / گذشته ای که هنوز همراه توست گذشته ات نیست بلکه حال توست و چنین گذشته ای عموما آینده تو را هم خواهد ساخت

هفته های ناب /عکس نوشته موفقیت / گذشته ای که هنوز همراه توست گذشته ات نیست بلکه حال توست و چنین گذشته ای عموما آینده تو را هم خواهد ساخت

هفته های ناب / عکس نوشته موفقیت / مدرک گرایی / تخصص گرایی / هاشم راعی / این شما هستید که به مدرکتان اعتبار می دهید نه دانشگاه و یا هر موسسه دیگری

هفته های ناب / عکس نوشته موفقیت / مدرک گرایی / تخصص گرایی / هاشم راعی / این شما هستید که به مدرکتان اعتبار می دهید نه دانشگاه و یا هر موسسه دیگری

هفته های ناب / عکس نوشته موفقیت / زیر پای همه ما گنج آگاهیست . همگی زیر درخت اندیشه کل و وحدت نشسته ایم این را درک کن بعد هرچه دل تنگت به تو القا کرد بنویسمطمئن باش تا ابد چشمه جوشان وجودت خشک نمی شود .گدای سخنان و نظرات دیگران نباش

هفته های ناب / عکس نوشته موفقیت / زیر پای همه ما گنج آگاهیست . همگی زیر درخت اندیشه کل و وحدت نشسته ایم این را درک کن بعد هرچه دل تنگت به تو القا کرد بنویسمطمئن باش تا ابد چشمه جوشان وجودت خشک نمی شود .گدای سخنان و نظرات دیگران نباش

عکسهای کمیاب پروفایل خدا 2024؛ این تصاویر رو ببین و حال و هوای پروفایلتو عوض کن!

عکسهای کمیاب پروفایل خدا 2024؛ این تصاویر رو ببین و حال و هوای پروفایلتو عوض کن!

عکسهای کمیاب پروفایل خدا 2024؛ این تصاویر رو ببین و حال و هوای پروفایلتو عوض کن!

عکسهای کمیاب پروفایل خدا 2024؛ این تصاویر رو ببین و حال و هوای پروفایلتو عوض کن!

عکسهای کمیاب پروفایل خدا 2024؛ این تصاویر رو ببین و حال و هوای پروفایلتو عوض کن!

عکسهای کمیاب پروفایل خدا 2024؛ این تصاویر رو ببین و حال و هوای پروفایلتو عوض کن!

عکسهای کمیاب پروفایل خدا 2024؛ این تصاویر رو ببین و حال و هوای پروفایلتو عوض کن!

عکسهای کمیاب پروفایل خدا 2024؛ این تصاویر رو ببین و حال و هوای پروفایلتو عوض کن!

عضویت در خبرنامه

رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.