کسانی که به دنیای دایناسورها علاقمندند می دانند که ۶۶ میلیون سال قبل شهاب سنگی در منطقه ی یوکاتان پنینسولای مکزیک به کره زمین برخورد کرد. اما بهتر است قبل از هر چیزی تعریفی از شهاب سنگ داشته باشیم. شهاب سنگ تکه ای از خرده سنگ های آسمانی است که وقتی موفق به ورود به جو سیاره ما و برخورد با زمین می شود به آن شهاب می گویند. و تقریباً هم یک شهاب سنگ بود که به ۱۸۰ میلیون سال حکومت دایناسورها پایان داد. شهاب سنگی به عرض ۱۵ کیلومتر با زمین برخورد کرد و گودال شهاب سنگی چیکسولوب ...
مطالعات ناسا نشان میدهد که یک شهاب سنگ نسبتاً بزرگ، با سرعتی بالا در حال حرکت به سمت کره زمین است و بر اساس پیش بینیها احتمالاً در اوایل اردیبهشت ماه از نزدیکی زمین عبور خواهد کرد. البته مطابق محاسبات انجام شده ناسا، این شهاب سنگ در ۲۹ آوریل (۴ اردیبهشت) به نزدیکی زمین میرسد با این حال به کره زمین برخورد نخواهد کرد و از فاصله ۶.۳ میلیون کیلومتری آن رد خواهد شد. این فاصله چیزی حدود ۱۶ برابر فاصله زمین تا ماه است.
روزنامهی دیلی اکسپرس گزارش داده است که ناسا هشدار داده که در ماه آوریل (اردیبهشت ماه) یک سیارک ۴٫۱ کیلومتری به زمین نزدیک میشود که اصابت آن به سیارهی زمین میتواند به معنی نابودی بشر باشد.
شهابسنگها، همیشه برای انسان جذاب و رازآلود بودهاند. اجرامی آسمانی که وارد جو زمین میشوند و پس از اینکه بخشهای زیادی از آنها در اثر اصطکاک هوا سوخت و از بین رفت، بخش کوچکی از آنها به سطح زمین میرسد. احساس کردیم فکر کردن به این پدیدهی زیبای طبیعی آنقدر جذاب و الهامبخش هست که
بر طبق ادعای ناسا، یک شهاب سنگ جدید به وسعت ۴ کیلومتر در حال نزدیک شدن به زمین است که میتواند باعث پایان نسل بشریت شود.
رکنا : شهاب سنگ آپوفیس که در ماه آینده میلادی از کنار سیاره زمین عبور کند، به هیچ عنوان خطری برای ما نخواهد داشت اما در شرایطی خاص ممکن است در دهه های آینده این سیارک به یک تهدید تبدیل شود.
66 میلیون سال پیش، شهابسنگی به طول 15 کیلومتر به نقطهای از زمین برخورد کرد که امروزه دهانه چیکسالوب در مکزیک شناخته میشود.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.