نتایج تحقیقات جدید نشان میدهد که طعم یک فنجان چای باکیفیت ممکن است به ریشههای گیاه به ویژه میکروبهایی که در آنجا زندگی میکنند نیز بستگی داشته باشد.
محققان دانشگاه سیچوان یک تحقیق بر روی ۲ گروه از افراد بریتانیایی بین ۳۷ تا ۷۳ سال و افراد چینی بین ۳۹ تا ۷۹ سال انجام دادند. این افراد درباره عادات مصرف چای و میانگین مصرف تعداد فنجان چای روزانه خود اطلاعاتی را دادند که طبق یافتهها مشخص شد که افرادی که چای بیشتری مینوشند علائم پیری بیولوژیکی کندتری دارند.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.